Takaisin ylös

Tuotteet

Tutustu laadukkaaseen tuotevalikoimaamme!

Taatusti laadukkaat tuotteet

Kampaamossamme käytämme ainoastaan ammattikäyttöön tarkoitettuja laadukkaita tuotteita. Puhtaanapidossa ja pyykinpesussa käytämme luonnontuotteita tai tuotteita joissa on ympäristömerkki. Väriraidoituksessa käytämme monikäyttöisiä raitalappuja – emme kertakäyttöistä foliota.

Valikoimastamme löytyy myös TONI&GUY:n Label.m, joka on ainoa virallinen Lontoon muotiviikkojen hiustenhoito- ja muotoilusarja!

Fudgen hiusväreillä loihdimme upeat ja kestävät värit jokaisen asiakkaan tyyliin sopivaksi. Fudgen tuoteperheestä löytyy myös kaikki tarvittava aina jykevistä muotoilutuotteista tehokkaisiin hoitoaineisiin.

Luonnonmukaista kosmetiikkaa

Löydät valikoimastamme muun muassa L´Atelier des Délices -luomutuotteita ihonhoitoon sekä Couleur Caramel -luomumeikit.

Hiustenhoitosarjoista meiltä saatavilla on Less is More – ensimmäinen täysin luonnollinen ammattilaiskäyttöön kehitelty hiustenhoito- ja muotoilutuotesarja. Sen innovatiiviset tuotteet koostuvat yksinomaan luonnollisista raaka-aineista, jotka on valittu niiden tehokkuuden ja puhtauden, sekä ihon ja luonnon optimaalisen sietokyvyn mukaan.

Honoré des prés – jota saat myös meiltä – on ensimmäinen täysin ekologinen parfyymisarja. Halutessasi lisätietoa luomukosmetiikasta vastaamme mielellämme parhaamme mukaan kysymyksiisi!

Tuotemerkit