Takaisin ylös

Hiustenpidennykset

Kauniit hiustenpidennykset laadukkaista materiaaleista!

Pituutta, tuuheutta, upeita sävyjä – luonnollisesti!

Skandinaaviselle naiselle suunnitellut Simply Natural -hiustenpidennykset, tuuhennokset ja raidoitukset ovat vakiinnuttaneet asemansa alan kärjessä. Simply Natural® on paljon muutakin, kuin vain hiuksien pidentämistä. Voit valita hiuksiisi luonnollista tuuheutta, raitoja, tehosteita, vivahteita tai rohkeita kontrasteja ja sulavia sävyjä.

Rajana vain mielikuvitus

Lopputulos on kehittyneen ja käyttövarman tekniikkamme ansiosta taatusti luonnollisen näköinen. Halutessasi hiustenpidennyksen tai tuuhennoksen, voit varata meille konsultaatioajan. Tällöin voimme katsoa yhdessä, mikä hiustenpidennystapa on paras sinun hiuksillesi. Konsultaatiossa valitsemme myös sopivan sävyn ja pituuden. Pidennyshiusten määrä määräytyy tavoitepituuden sekä omien hiusten pituuden ja paksuuden mukaan. Teemme teippi- sekä sinettihiustenpidennyksiä.

Teippipidennykset

Tekniikalla voidaan tehdä koko pään pidennyksiä, osapidennyksiä (esim. niska, sivu ja otsatukkapidennykset), tuuhennuksia sekä raitoja. Teippipidennyksen etuna on, että samoja hiuksia voi käyttää myöhemmin uudestaan, jos niitä hoitaa hyvin. Teippipidennysten huoltoväli on 1kk – 3kk riippuen omien hiustesi kasvunopeudesta.

Sinettipidennykset

Sinettien määrä määräytyy omien hiuksien paksuuden ja tavoitepituuden mukaan. Sinettihiusten suositeltava pitoaika on omien hiusten kasvunopeudesta riippuen jopa 2-5 kuukautta. Pidempi käyttöikä saattaa aiheuttaa omien hiusten takkuuntumista sinetin ja hiuspohjan väliin.

Kotihoito-ohjeet

 • Älä pese hiuksia pariin päivään pidennysten laittamisesta
 • Suosittelemme hiusten harjaamiseen Tangle Teezer -harjaa tai aitoa luonnonharjaa
 • Harjaa hiukset selviksi aina ennen pesua ja pesun jälkeen
 • Vaahdota pesussa shampoo vain hiuspohjaan, hiuspidennyksiä ei tarvitse pestä erikseen.
 • Vältä hieromasta pidennyshiuksia
 • Huuhtele hiukset normaalin kasvusuunnan mukaisesti, ei pää alaspäin
 • Hoitoaine levitetään hiusten latvoihin. Vältä hoitoaineen joutumista sinetteihin, sillä sinetti voi pehmetä
 • Älä mene nukkumaan märillä hiuksilla
 • Sido tai letitä hiukset nukkumisen ajaksi
 • Käytä pidennyshiuksille sopivia hoitotuotteita, joissa ei ole rakennetta paikkaavia ainesosia eikä alkoholia

Simply Natural -hiukset

Simply Natural käyttää vain parhaaseen Super Remy-laatuluokkaan kuuluvia hiuksia, joiden hankinta on eettisesti kestävällä pohjalla. Super Remy- hiusten tulee täyttää seuraavat kriteerit:

 • hiukset otetaan aina samoilta valikoiduilta kasvattajilta
 • pidennysmateriaali on aina yhtä vahvaa tyvestä latvaan
 • yksittäisiä mustia hiuksia ei löydy vaaleiden hiusten joukosta

Takuu

Simply Natural hiusmateriaaleilla on 3 kk tehdastakuu, kun ne on hoidettu Simply Natural hiuksille valmistetuilla Keune Hair Extension hoitotuotteilla. Tehdastakuu ei ole voimassa, jos Simply Natural pidennyksiä ei ole hoidettu takuuehtojen tai hoito-ohjeiden mukaisesti. Osa hoitotuotteista voi aiheuttaa hiusten takkuuntumista, kuten rakennepaikkaavat hoitoaineet, pikahoitoaineet tai kalvonmuodostavat tehohoidot (esim. silkkitipat/seerumit). Kemialliset käsittelyt (esim. värjäys/vaalennus) voivat vahingoittaa hiuksen rakennetta.

Laatusertifikaatti

Simply naturalin tehtaalle on myönnetty ISO 9001 – 2008 tuotannon laatusertifikaatti, joten voit olla varma, että materiaalimme tasainen laatu täyttää tarpeesi ja odotuksesi. Lue lisää laatusertifikaatista.

<< Takaisin palveluihin