Takaisin ylös

Hääkampaukset

Toteutamme ihanat kampaukset, meikit sekä kynnet tärkeää päivääsi varten!

Hääkampaus, häämeikki ja hääkynnet

Morsiamen kannattaa olla ajoissa liikenteessä, kaunistautumiseen kannattaa varata aikaa ja miettiä hyvissä ajoin, millaisia hoitoja haluaa ja mihin aikoo panostaa.

Hiusten värjäys ja leikkaus tehdään ennen hääpäivää. Siinä samalla onkin mukava tutustua kampaajaan ja samalla yhdessä miettiä kampausta sekä suunnitella kokonaisuutta yhdessä.

Koekampaus ja -meikki sekä niiden suunnittelu tehdään mielellään noin viikkoa ennen, jotta ne säilyvät tuoreessa muistissa tekijällä. Koekampauksen ja suunnittelun ero on, että koekampaus tehdään alusta loppuun juuri sellaiseksi kuin itse hääpäivänäkin.

Useimmiten kuitenkin pelkkä suunnittelu riittää, jos kyseessä ei ole erikoiskampaus. Koekampausta käytetään useimmiten silloin, jos hääkuvaus on eri päivänä kuin itse hääpäivä.

Helli ihoasi ajoissa

Ennen hääpäivää tulisi hoitaa ihoa hyvin ja käydä kosmetologilla hoidoissa. Hoidot on syytä aloittaa ajoissa jotta päästään parhaaseen lopputulokseen.

Hääkynnet kokonaisuuden mukaan

Hääkynnet tulisi myös suunnitella kokonaisuuteen sopiviksi ja manikyyri tai geelikynnet tehdä ennen hääpäivää. Kokonaisuuden suunnittelussa tulee miettiä minkä tyylinen itse häätilaisuus on, puvun tyyli ja myös kukkasomisteet.

Juhlavissa häissä myös kampaus voi olla näyttävämpi ja rennommissa tilaisuuksissa kampauskin rennonpi. Kokonaisuuden tulisi olla yhtenäinen ja pariskunnan näköinen.

Floristi auttaa hiuskukkien valinnassa

Hiuskukkien valinnassa kannattaa ottaa yhteyttä floristiin joka voi ammattitaitoisesti kertoa mitkä kukat sopivat hiuksiin kestävyydeltään. Liian painavat kukat eivät välttämättä soinnu kampaukseen. Suunnitteluun tulisi ottaa mukaan kuvia puvusta ja mahdollisista kukista.

<< Takaisin palveluihin