Takaisin ylös

Geelikynnet

Hanki meiltä kestävät ja kauniit geelikynnet!

Geelikynnet

ProNailsin geelikynnet sopivat kaikille, jotka haluavat pidemmät, vahvemmat ja kauniimmat kynnet. Kynnet sopivat hyvin mm. kynsien pureskelijoille ja niille, joiden kynnet ovat ohuet, heikot ja lohkeilevat. Voit valita itsellesi luonnollisen, ranskalaisen manikyyrin tai värillisen geelauksen. Geelaus voidaan tehdä omaan kynsiisi tai halutessasi voimme pidentää kynsiäsi geelillä. Geelit kovetetaan UV-valossa. Teemme lisäksi myös erilaisia koristeluita, jotka sisältyvät aina hintaan.

Geelikynsien huolto

Koska luonnonkyntesi kasvavat jatkuvasti, geelikynsiä tulee huoltaa n. 3-5vk välein, riippuen oman kyntesi kasvunopeudesta. Huollon yhteydessä kynnet lyhennetään ja muotoillaan. Vanhat geelit poistetaan lähes kokonaan hiomalla. Uudet geelikerrokset laitetaan koko kynnenalueelle. Tällöin myös kasvuraja jää piiloon.

Huollon yhteydessä voit valita erityyliset kynnet, kuin edellisellä kerralla. Voit vaihtaa esim. koko kynnen sävyn ranskalaiseen manikyyriin, jne. Jos huoltoväli on liian pitkä, kynsien tyveen jää ”tyhjä” alue ja rakennekynsien painopiste siirtyy väärään kohtaan. Tällöin kynnet saattavat irrota ja vahingoittaa luonnonkynttä.

 

Kotihoito

Huoltojen välillä pidä huolta, että kätesi ja kyntesi ovat hyvinvoivat, kosteutetut ja ravitut erityisesti, jos luonnonkyntesi ovat taipuvaiset rikkoutumaan tai kyntesi ja kätesi kuivumaan. Me suosittelemme kosteutukseen 100% Argan öljyä, jota voit käyttää sekä kynsinauhoille sekä muutenkin päivittäiseen ihonhoitoon.

Tarvittaessa, voit viilata kynsiä lyhyemmiksi. Tee viilaus alaviistosta. Kynsiä ei saa koskaan leikata kynsisaksilla tai leikkureilla. Kynnen tyvikasvua voit peittää kirkkaalla kynsilakalla. Älä koskaan liota kynsiä kynsilakan poistonesteessä.

<< Takaisin palveluihin